Μη ζητάτε από το σώμα σας να κάνει τη δουλειά ενός φίλτρου νερού

Αποκτήστε ένα φίλτρο νερού και προστατέψτε τον οργανισμό σας

η εταιρια

Η RO FILTERS έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νερού στους καταναλωτές, μέσω συσκευών ή/και ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας και καθαρισμού του νερού από επικίνδυνες παραμέτρους .

Εξειδικεύεται σε συστήματα βασισμένα στην τεχνολογία της Αντίστροφης Όσμωσης (Α.Ο.) η οποία επί του παρόντος αποτελεί την καλύτερη μέθοδο εξυγίανσης του νερού.
Η RO FILTERS επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε τομείς όπως:

Α) τα οικιακά συστήματα και συσκευές καθαρισμού του νερού με στόχο η Ελληνική οικογένεια να απολαμβάνει καθημερινά ποιοτικό νερό.
Β) σε συστήματα και εξοπλισμό για επαγγελματίες, βιομηχανίες, κοινότητες, ναυτιλία, ξενοδοχεία, αγροτικές-κτηνοτροφικές μονάδες με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε καλύτερης ποιότητας νερό από το ήδη χρησιμοποιούμενο. Τα συστήματα που προτείνονται για την παραγωγή της απαιτούμενης ποιότητας νερού βασίζονται πάντα στη γνώση της αρχικής ποιότητας του νερού το οποίο μπορεί να είναι δικτύου, γεώτρησης, από πηγάδι ή/και θαλασσινό.
Η RO FILTERS και το επίσημο δίκτυό της έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νερού στους καταναλωτές, είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή με τα συνεργεία (service) τεχνικών που διαθέτει και με όλα τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για κάθε συσκευή ή σύστημα επεξεργασίας νερού. Ταυτόχρονα με κάθε αγορά ή ενοικίαση του προϊόντος παρέχεται συμβόλαιο συντήρησης για την διασφάλιση άριστης λειτουργίας.

 
today's Polls

ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ;