ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ROFILTERS

Η ROFILTERS HELLAS είναι μια εταιρία που προσφέρει καθαρό νερό και όπως το νερό είναι ένας ζωντανός οργανισμός, έτσι και η εταιρία θέλει να έχει «ζωντανή σχέση» με τους πελάτες της.

Γι αυτό η ROFILTERS HELLAS εξυπηρετεί όλους τους πελάτες που έχουν εγκαταστήσει το σύστημα αντίστροφης όσμωσης είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρηση και παρακολουθούμε από κοντά κάθε σύστημα.

 

Η τεχνολογία εξελίσσεται, το νερό επιβαρύνεται, οι καταναλωτές απαιτούν και η ROFILTERS HELLAS απαντά ότι «είμαστε μέσα στις εξελίξεις», «παρακολουθούμε τι γίνεται και αυτό το μεταφράζουμε σε υπηρεσίες στους πελάτες μας για να έχουν πάντα καθαρό νερό με την πιο οικονομικά συμφέρουσα λύση».

Αυτή η «ζωντανή σχέση» με τους πελάτες μας έχει δημιουργήσει ευχαριστημένους πελάτες σε ποσοστό πάνω από 95% σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα ικανοποίησης που διενέργησε η εταιρία μας (Ιανουάριος 2012).

 

Η ROFILTERS HELLAS έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας νερού στους καταναλωτές και εξειδικεύεται σε συστήματα βασισμένα στην τεχνολογία της Αντίστροφης Όσμωσης (Α.Ο.) η οποία επί του παρόντος αποτελεί την καλύτερη μέθοδο εξυγίανσης του νερού.

Με λιγότερα από 0,55 ευρώ την ημέρα εξασφαλίζετε καθαρό, τρεχούμενο νερό στο σπίτι σας, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να αγοράζετε, μεταφέρετε και καταναλώνετε εμφιαλωμένο νερό αμφίβολης ποιότητας.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής εφόσον η εγκατάσταση και η συντήρηση γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό του ανθρωπίνου δυναμικού της ROFILTERS HELLAS.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της ενασχόλησης με τα συστήματα αντίστροφης όσμωσης, μας παρέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την παροχή προτάσεων και την υποστήριξη λύσεων που ταιριάζουν και καλύπτουν τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε τώρα με τη ROFILTERS HELLAS για να σας προτείνουμε την εγκατάσταση που σας βολεύει και σας συμφέρει!

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο για να σας παρέχει τη απαιτούμενη υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, εξασφαλίζοντας άμεση επίλυση οποιουδήποτε θέματος σας απασχολεί.

Η ROFILTERS HELLAS καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Κάντε τώρα την παραγγελία του φίλτρου σας και απολαύστε καθαρό, τρεχούμενο νερό μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, όπου κι αν βρίσκεστε!

Το όραμά μας στη ROFILTERS HELLAS είναι να σας προσφέρουμε συνεχώς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακές παροχές και να προσαρμόζουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον καθαρισμό νερού και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Σεβόμαστε πάντα τον καταναλωτή, παρακολουθούμε υπεύθυνα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε ή αναπτύσσουμε, μετρώντας και αξιολογώντας τη λειτουργία και τη χρήση τους σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, µέχρι και την αντικατάστασή τους από ακόμη πιο σύγχρονες μεθόδους!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 2106777300 ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΗΓΗ ΦΡΕΣΚΟΥ, ΚΑΘΑΡΟΥ, ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ!