Μη ζητάτε από το σώμα σας να κάνει τη δουλειά ενός φίλτρου νερού

Αποκτήστε ένα φίλτρο νερού και προστατέψτε τον οργανισμό σας

ROFILTERS.COM HOME EDITION

Συστήματα καθαρισμού αντίστροφης όσμωσης για το σπίτι

Το ROFILTERS.COM HOME EDITION, είναι σύστημα καθαρισμού αντίστροφης όσμωσης για το σπίτι που εξασφαλίζει καθαρό τρεχούμενο νερό για οικιακή χρήση με στάδια καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού.

 

Αποτελείται από 5 στάδια καθαρισμού και ένα στάδιο εμπλουτισμού του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Τα 3 πρώτα στάδια αλλάζονται κάθε εξάμηνο, το 5ο & 6ο στάδιο μια φορά το χρόνο, ενώ η μεμβράνη και η δεξαμενή αντικαθίστανται όποτε κρίνεται απαραίτητο. Το σύστημα καλύπτεται με εγγύηση καλής λειτουργίας και το κόστος των ανταλλακτικών (φίλτρα, μεμβράνη, δεξαμενή) εμπεριέχεται στο ετήσιο κόστος συντήρησης.

1ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστών (5 μικρά)
Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2ο στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα
Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλώριου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.

3ο στάδιο: Φίλτρο ιζήματος 1 εκατομμυριστού (1 μικρά) ή ενεργού άνθρακα

Ανάλογα με την ποιότητα του νερού, το τρίτο στάδιο μπορεί να είναι είτε ενεργού άνθρακα είτε ιζήματος 1 εκατομμυριοστού, ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. Το φίλτρο ιζήματος είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί χημικές ενώσεις, αιωρήματα και άλλα ιζήματα που δεν συγκρατούνται λόγω του μεγέθους τους από το 1ο στάδιο.

4ο στάδιο: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite)

Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ.μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

5ο στάδιο: Φίλτρο εκροής άνθρακα

Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας τη γεύση του νερού
Στάδιο εμπλουτισμού

6ο στάδιο: Φίλτρο ενίσχυσης του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα

Μετά το 5ο στάδιο και πριν το νερό φτάσει στο ποτήρι σας, το 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.

Δεξαμενή Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 12,2 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι προκαταρκτικά φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

Βρύση εκροής Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Rofilter.com είναι μία ΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΣΤΙΛΒΩΜΕΝΟ ΧΡΩΜΙΟ που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη. Πρόκειται για βρύση διπλής δράσης που προσφέρει διακοπτόμενη ροή (για να γεμίσετε το ποτήρι, κρατήστε τη λαβή πατημένη προς τα κάτω) ή συνεχή ροή (για να γεμίσετε μία καφετιέρα, σηκώστε τη λαβή προς τα πάνω).

Εγγύηση
Συνοδεύεται από εγγύηση εφ’όρου ζωής.

Τοποθέτηση & Συντήρηση συστήματος
Το σύστημα των φίλτρων μαζί με τη δεξαμενή, τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη. Το μέγεθος του συστήματος και της δεξαμενής είναι υπολογισμένο για να τοποθετείται σε όλους τους χώρους.
Η συντήρηση του φίλτρου γίνεται δυο φορές το χρόνο ενώ αλλάζονται κάθε χρόνο συνολικά 8 φίλτρα (τα τρία πρώτα στάδια δυο φορές και τα δυο τελευταία μία φορά το χρόνο). Η μεμβράνη αλλάζεται κάθε 2 με 4 χρόνια ανάλογα με την ποιότητα του νερού και τη χρήση του φίλτρου. Σε κάθε συντήρηση, γίνεται απολύμανση όλων των εξαρτημάτων του συστήματος, με ειδική τεχνική.
Μπορεί να συνδεθεί με ψυγείο.
Η τοποθέτηση και η συντήρηση γίνεται πάντα από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας μας

Παραγωγή
Το ROFILTERS.COM HOME EDITION, παράγει 200lt έως 750lt ημερησίως καλύπτοντας όχι μόνο τις ανάγκες μιας οικογένειας αλλά και τις ανάγκες μιας μικρής επιχείρησης για τους υπαλλήλους της. Η ποσότητα αυτή του νερού σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να πίνετε νερό αλλά να το χρησιμοποιείται στη μαγειρική, στο πλύσιμο των λαχανικών και των τροφών, στο πλύσιμο των πιάτων και ειδικά των ποτηριών.

 

 
today's Polls

ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ;